Tuesday, October 28, 2008

Simple Tapi Menyenangkan

Assalamualaikum kepada semua peminat CINTA AGUNG, diharap dalam keadaan sihat sejahtera dan dirahmati Allah Ta'ala.

Erm...kali ini saya hanya ingin memohon maaf atas kesulitan yang berlaku selama ini.Kesulitan?Ya,kerana saya dapat aduan daripada teman-teman yang mengatakan susah sangat nak upload blog ni.Mungkin berat sebab background blog.Maaf semua...Teguran daripada anda semua amat saya hargai dan saya ucapkan jazakallah khair.Entri baru?Saya tengah fikirkan.Idea tu dah ada cuma tinggal nak tulis je.

Lagipun, sekarang kuliah kat Kuliah Syariah Damanhur ni sedang rancak tambahan pula saya dah pun berada kat tahun akhir.So, kena buat yang terbaik untuk semua.Ok la, doakanlah saya kat sini mudahan berjaya.

P/s:Background blog saya telah buang.InsyaAllah, lepas ini tidak ada apa-apa masalah.Yang penting, biar simple tapi menyenangkan daripada cantik tapi menyusahkan(^_^)v

1 comment:

BalQis said...

Salam

Huhu. Gud Luck!!